http://oivala.blogspot.fi/p/vintti_27.html

torstai 12. kesäkuuta 2014

Parvekkeen valtaus
Hmm, jonnekin tuonne pitäisi vielä saada mahtumaan yksi minipuutarha vajoineen...
Koska en tänä vuonna saanut naapureita ja tuttavia pakotettua chilinkasvattajiksi, oli pakko antaa kaikille taimille tilaa omalta pieneltä parvekeeltamme. Tilaa ahmivat myöskin krassit, jotka tosin kylvin vähän myöhässä, mutta koska itivät hyvin, pitää niillekin antaa mahdollisuus... Olen ostanut multaa kasveille litrakaupalla, mutta aina se tuntuu loppuvan kesken! Minipuutarha ja muutama yrtti saavat vielä odottaa multaa ja istutusvuoroaan, ei muu auta.
Olen miettinyt vajan ovea, millaisen siitä tekisin? Toisaalta olisi mukavaa, jos vajan varustuksen näkisi ensisilmäyksellä, mutta toisaalta... Eihän meikäläisissä vajoissa ole lasiovia! Vai onko?Sain postissa eräästä brittiläisestä verkkokaupasta tilaamani pristokäyttöisen "öljylampun".
Iiik, mitä menin tekemään!! Lamppu toimii hyvin, ei siinä mitään, mutta se lamppu! Miksi kaikkien nukkekotitilpehöörien pitää olla "kullattuja"? Kadehdimmeko me alan harrastajat salaa kullattuja hanoja ja muuta bling-blingiä? Eihän tällainen lamppu puutarhavajaan sovi! Ei auta muu kuin tuunata lamppu mieluiseksi, joten toistaiseksi: näihin kuviin ja tunnelmiin!

2 kommenttia:

  1. Kaunis lamppu: vähän tuunausta, niin se on täydellinen!

    VastaaPoista
  2. Juu, kiitosta vaan! Ajattelin näyttää lampulle varomaisesti dremeliä. Katsotaan millaista jälkeä syntyy!

    VastaaPoista