http://oivala.blogspot.fi/p/vintti_27.html

perjantai 18. syyskuuta 2015

Niskasta kiinni ja härkää sarvista!

No hupsista, edellisestä postauksestani on kulunut lähemmäs kolme kuukautta! Niin aika rientää, kun ei tee (juurikaan) mitään...

Työväenopiston syyskausi alkoi jälleen viime viikolla ja onnekseni mahduin jälleen nukkekotikurssille mukaan. Muistelin, että aloitin viime syksynä kauden jollain tavattoman tylsällä työllä jotta sain ikävän vaiheen heti alkajaisiksi tehtyä, ja niin nytkin!
Kuvat yllä eivät varmaankaan paljon kerro, mutta nyt tai ei koskaan, olen päättänyt tehdä portaat valmiiksi. Älkääpäs yhtään siellä huokailko, nyt teen ne valmiiksi, vaikka sitten itkua vääntäen!

Vannesahalla sujauttelin portaiden rungot kaikkiin kerroksiin, eli niitä tuli yhteensä 8 kpl. Tänään maalasin nuo runko-osat ja lähipäivinä ryhdyn liimaamaan itse askelmia paikoilleen. Kunhan olen ensin käsitellyt ne... Siis kaikki ne 60 kpl, auts!!

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos, sinä pitkäaikainen lukijani, NS! Haluaisitko "toivepostauksen" tekemistäni huonekaluista, joita ei tosin ole paljon, vai noin yleisesti postauksen nukkekotini huonekaluista?

    VastaaPoista
  2. Kaikista pikkuruisista huonekaluista esittelyä, kiitos👀
    NS

    VastaaPoista