http://oivala.blogspot.fi/p/vintti_27.html

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kumisaappaat ja vähän mennyttä aikaa
Hupsista, onpa edellisestä postauksestani kulunut aikaa, mutta toivottavasti mahdolliselle lukijalle ei ole aika tullut pitkäksi uutta odotellessa...

Ja sitten itse asiaan: Ostin uudet kumisaappaat mökkikäyttöön, koska vanhoissa saappaissani ei ollut lainkaan pitoa jota tällaisena sateisena kesänä tarvitaan märällä nurmikolla. Onneksi on alennus-myyntiaika, joten kumppareita ei tarvinnut etsiä sen pidempään, kunhan marssin ensimmäiseen sopivaan liikkeeseen ja ostin sopivat saappaat. Homma hoidettu!

Kotona vielä kertaalleen saappaita sovitellessani, varressa ollut solki irtosi!  (kirousta)...  Meinasin jo heittää mokoman roskiin, mutta jäin vielä pyörittelemään sitä käsissäni... Se näytti ihan hopeiselta valokuvakehykseltä minikoossa.Olin jo aiemmin selaillut edesmenneen äitini jäljiltä jäänyttä valokuva-albumia ja löytänyt sieltä iso-vanhempieni kihlajaiskuvan. Niinpä kumisaappaasta irronnut solki johti tulostamiseen tarkoitetun valokuvapaperin hankintaan, alkuperäisen kuvan skannaamiseen ja pienentämiseen ja lopulta tulostamiseen minikokoon... Ensimmäinen yritelmäni näkyy yllä olevassa kuvassa, mutta en kuitenkaan ole ihan tyytyväinen minikuvan sävyyn, joten yritän hakea oikeaa 1920 - luvun musta-valkokuvan sävyä vielä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti