http://oivala.blogspot.fi/p/vintti_27.html

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Inspiraatiota, kärsivällisyyttä ja kosolti jännitystäIltaa parahin lukijani!

Ymmärrän, että kuvat työni eri vaiheista eivät ole maailman mielenkiintoisimpia, mutta dokumentoinkin niitä lähinnä omaksi ilokseni ja muistutukseksi siitä mitä tuli tehtyä...

Nojatuoliprojekti on edistynyt väärästä kangasvalinnasta oikeaan, tosin samalla haastavampaan.
Kiertelin kangaskaupassa juuri ennen sen sulkeutumista sen näköisenä, että kukaan ei poistu ennen kuin oikea kangas on löytynyt! No löytyihän se, mutta kotona alkoi hieman hirvittää.


En ole luonteeltani millään lailla perfektionisti, mutta kyllä minäkin nipotan, kun verhoilusta on kyse! Selkänojan tyynyt tein softasta. Liimasin ensin (softa)palojen päälle noin 0,5 cm paksua huopalevyä  ja päällikankaan nurjalle puolelle silitin liimaharson palaset selkänojien tyynyjen ryhdiksi. (Samalla sain huovan pienet epätaisuudet siliämään).
Saman käsittelyn saivat osakseen myös istuinosat kankaineen ja sitten alkoivatkin kädet hiota jännityksestä... Verhoilun alkeet ovat minulle kyllä tuttua puuhaa, mutta nuo raidat, iiik! Mittailtuani istuinosia aikani päätin lähteä soitellen sotaan ja kohdalleen ne raidatkin menivät, jes!

Nyt ensimmäisen tuolin tyynyjen liimaukset odottavat kuivumistaan ja jos oikein rohkeaksi heittäydyn, saatanpa liimata käsinojatkin paikoilleen vielä tänään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti