http://oivala.blogspot.fi/p/vintti_27.html

torstai 2. tammikuuta 2014

Uuden vuoden lupauksia?
Lueskelin eilen muutamia entuudestaan seuraamiani, sekä joitakin uusia nukkekotiblogeja, ja ihailin jälleen kerran ihmisten luovuutta. Huomasin, että monet olivat myös laatineet pitkät listat tänä vuonna toteutettavista töistä.
Jotkut listat olivat niin pitkiä, että aloin salaa epäillä a) kirjoittajien todellisuudentajua, tai b) että joillakin vain on enemmän tunteja vuorokaudessa kuin allekirjoittaneella! 
Itseni tuntien en tehnyt yhtäkään uuden vuoden lupausta, mutta saattaisin tässä ja nyt luvata viimeisteleväni parvekkeen lattialaattojen saumauksen. Ja nyt kun vauhtiin pääsin, taidan luvata viimeistellä myös parvekkeen pariovet, sekä niiden molemmin puolin olevat ikkunat.
Ensin ajattelin jättää ikkunapokat tuollaiseksi, kuin tuo vasemmalla oleva. Teipattuani pokat paikoilleen tajusin , että ikkunat ovat aivan liian suuret verrattuna alaosan vastaaviin. Keskipalkki ikkunaan auttaa kummasti tässä kohtaa, siispä tiedossa on sahaamista ja maalaamista näin ensi alkuun...
Parvekkeen ovet kaipaavat myös jotain, joten taidan lisätä niihin parit poikkilistat (sahaamista ja maalaamista, jep)!
Olen pitkään vääntänyt itseni kanssa kättä ulko-oven väristä. Vuosi sitten halusin ehdottomasti punaisen oven, mutta toisaalta välillä vähän askarruttaa. Punainen vai musta? Kas siinäpä pulma! Tavallaan musta olisi varma valinta, mutta tuleeko julkisivusta sitten 'liian harmooninen'? Voi itku näitä valinnan vaikeuksia!!!

Kävin joulun alla Tuomaan markkinoilla jututtamassa erästä seppää. Kovasti haluaisin takorautakaiteet parvekkeelleni ja ihmeekseni en ainakaan heti tullut tyrmätyksi toiveineni. Sovimme, että lähetän hänelle parvekkeen mitat ja jos seppä todella innostuu, saan paluupostissa mahdollisesti kustannusarvion. Täytynee lotota ahkerasti, sillä en usko kaiteiden irtoavan kovin huokeasti! Toisaalta, kun miniajatus alkaa kyteä pääkopassa,on vaikeaa ajatella suunnitelmaa B. Varsinkin, kun sellaista ei ole!

No, tuossapa tuli liuta lupauksia ja toiveita näin tammikuun alkuun, joten lopuksi pari kiitosta.
Olen saanut uuden seuraajan blogiini. Kiitos mielenkiinnosta, Maija! Toivottavasti viihdyt vaihtelevasti päivittyvillä sivuillani.
Anni, Elle ja Tanja! Huomasin aaton jälkeen, että olitte tiskanneet joulutaloni keittiön lavuaarissa lojuneet tiskit ja asetelleet ne astiatelineeseen kuivumaan. Kiitos, se oli nätisti tehty! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti