http://oivala.blogspot.fi/p/vintti_27.html

torstai 17. huhtikuuta 2014

Kevään kunniaksiOstin jokin aika sitten kuvassa näkyvän kirjan. Kirjan hankinnan vaikuttimena oli oikeastaan kaksi syytä.
Nyt kun työväenopiston kurssi on taas laitettu pakettiin tältä keväältä, tajusin, ettei kotioloissa tule juurikaan pakerettua Oivan pariskunnan talon kanssa. Naapurisovun kannalta on ensisijaisen tärkeää, ettei ihminen käytä kerrostaloasunnossa turhan äänekkäitä koneita, ja onhan tuon paremman puoliskonkin kanssa yritettävä pysyä sovussa... Toinen syy (siis pitääkö syitä kirjan hankintaan oikeasti olla?) oli jonkin sortin innostus parvekeviljelyyn.
Olen kasvattanut parina kesänä parvekkeellamme chiljä melko hyvällä menestyksellä. Nytkin keittiön ikkunalaudalla odottaa parisenkymmentä koulittua pikkutainta pääsyä ulkoruokintaan. Vielä on tietenkin liian aikaista päästää taimia ulos luontoon, mutta sormet jo syyhyävät, joten tuumasta toiseen! Melko meluttomana välityönä olen ajatellut hyödyntää osan runsaasta 'Bilteman tikut' - varastostani. Jepulis, tunnustettakoon! Uskoin siihen samaan kamalaan juoruun lukijan kanssa! Että muka tikut olisivat loppumassa Biltemasta, hah! Nyt ei 'työhuoneessamme' pääse mihinkään suuntaa näkemättä em. tikkuja sahattuna, halkaistuna tai (mikä pahimpaa) alkuperäisissä pussukoissa! Siispä, nyt rakentamaan ja kasvattamaan parvekkeella...

Mukavaa pääsiäisen aikaa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti